Oukotek on työnantajana:

  • Eteenpäin menevä ja kehittyvä yritys.
  • Luotettava ja pitkäaikainen työpaikka.
  • Työntekijöitä tasapuolisesti kohteleva.
  • Asiakkaidensa arvostama asiantuntijayritys.

Lupauksemme on muutakin kuin kauniita sanoja. Ohessa eläkevakuutusyhtiö ELO:n tekemän työyhteisökyselyn tuloksia vuodelta 2019. Arviointiasteikko on 1-5. Kyselyn kokonaistulos oli 3.92, kun alan keskiarvo on 3.65.

Työyhteisökyselyn tuloksia

4.38/ 5

Työyhteisössämme on hyvä tekemisen meininki.

4.63/ 5

Esimieheni on reilu kaikkia kohtaan.

4.21/ 5

Puhumme toisillemme arvostavasti.

4.0/ 5

Olen innostunut työstäni.

Liity osaksi kasvavaa tiimiä

Meillä saat kilpailukykyisen palkan ja muut edut. Työmme on vaativaa, jonka vastapainona on vapaus. Vapaus tarkoittaa esimerkiksi joustavia työaikoja, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet.

Ammattilaisina jaamme osaamistamme toisillemme, ideoimme yhteistyössä ja haastamme sekä tuemme toinen toisiamme työtehtäviin liittyen. Uskomme erilaisuuden voimaan, niinpä jokainen voi kehittyä urallaan omaan tahtiinsa. Haluamme oppia ja kehittyä työssämme.

Meillä on matala hierarkia ja se näkyy päätöksiä tehtäessä. Täällä pystyt keskittymään projekteihin ja suunnittelutyöhön. Projekteja tehdään yhdessä, ketään ei jätetä yksin. Samalla annetaan itsenäiselle, rauhassa tekemiselle hyvät työkalut. Näistä tekijöistä meille syntyy työn tekoa tukeva ja leppoisa ilmapiiri, jossa on mukava työskennellä.

Arvoinamme on työn korkea laatu, joka on ehdottoman tärkeä ja määräävä tekijä toiminnassamme. Luotettavuuden lunastamme tekemällä sen, mitä lupaamme. Asiakastyytyväisyyden varmistamme tekemällä asiakkaan tarpeisiin täsmennetyn lopputuotteen tai -palvelun hyvin organisoitujen työprojektien ja projektisuunnittelun kautta kustannustehokkaasti.

Avoimet työpaikat

Haluatko ottaa vastaan uusia haasteita? Siinä tapauksessa Oukotek Oy saattaa olla oikea paikka sinulle.

Olemme teollisuuden suunnittelu- ja konsultointipalveluiden asiantuntija. Palvelumme kattavat automaatio-, instrumentointi-, prosessisähkö- ja sovellussuunnittelun.

Toimintamme laajentuessa haemme uusia osaajia palvelukseemme.

Toimeksiannoissa onnistuminen edellyttää tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Menestyksemme perustuu jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen. Oukotek Oy:n työntekijöinä olemme helposti lähestyttäviä ja asiakkaisiimme sitoutuneita asiantuntijoita.

Tarjoamme mielenkiintoisia uramahdollisuuksia energisille tiimipelaajille, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan suunnittelun vaativissa asiantuntijatehtävissä.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä huippuosaajien parissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin ja lähetä vapaamuotoinen hakemus:

Putkisto-/ tehdassuunnittelu
juha.kortessalo@oukotek.fi
Lisätietoja: Juha Kortessalo p. 040 861 0336

Sähkö-/ automaatiosuunnittelu
ermo.lohi@oukotek.fi
Lisätietoja: Ermo Lohi p.050 588 0619