Suunnittelupalvelut

Suunnittelupalvelut – Teollisuuden asiantuntija- ja suunnittelutehtävät

Teollisuuden asiantuntija- ja suunnittelutehtävät vaativat yksilöosaamisen lisäksi saumatonta yhteistyötä eri suunnittelualojen kesken.

Teknisen asiantuntemuksemme lisäksi tunnemme teollisuusprojektien turvallisuusvaatimukset sekä niihin liittyvän lainsäädännön. Kiinnitämme huomion investointien kustannustehokkuuteen sekä projektien asettamiin aikatauluvaatimuksiin. Toimintamallimme on suoraviivainen, asiakaslähtöinen ja asiakkaamme liiketoimintaa tukeva. Yhteistyö kanssamme on selkeää, helppoa ja mutkatonta.

Teollisuuden sähkö- automaatio- ja putkistosuunnittelun erityisosaamista

Olemme keskittyneet teollisuuden sähkö-, automaatio-, ja putkistosuunnitteluun. Projekteissa hyödynnämme eri suunnitteluohjelmistoja ja -tietokantoja. Suunnitelmat tehdään projektin kokonaisuutta ajatellen oikea-aikaisina ja sisällöltään projektin tarpeita vastaavina. Meiltä löytyy myös erityisasiantuntijapalveluja muun muassa tekniseen laskentaan, prosessien turvallisuusarviointiin ja kohteiden turvallistamiseen.

Asiantuntijoillamme on vahva osaaminen mm. kemian-, teräs-, energia- ja paperiteollisuuden suunnittelutehtävistä aina yksittäisten laitteiden lisäyksestä jopa tuotantolinjojen modernisointiin saakka.

Palvelumme ovat:

  • Prosessisähkösuunnittelu
  • Automaatiosuunnittelu
  • Instrumentointisuunnittelu
  • Rakennussähkösuunnittelu
  • Putkistosuunnittelu