Oukotek Oy:n ensimmäinen toimintavuosi takana

Oukotek toimitilat

Oukotek Oy:n ensimmäinen toimintavuosi takana

Julkaistu: 13.10.2017


Oukotek Oy:n keskeisenä toiminta-ajatuksena perustamisesta (syksy 2016) lähtien on ollut henkilökunta, asiakkaat ja palvelu. Kulunut toimintavuosi on näyttänyt, että laadukkaille suunnittelupalveluille on ollut selkeästi kysyntää.

Asiakkaita on jo yli 30 kappaletta, joista useiden kanssa Oukotek Oy on tehnyt suunnittelupalvelusopimuksen. Asiakkainamme ovat teollisuuden tuotantolaitokset ja laitosvalmistajat sekä julkisenpuolen toimijat. Tällä hetkellä hankkeistamme lähes puolet on ulkomaille tehtäviä vientiprojekteja.

Ensimmäiseltä tilikaudelta liikevaihto on noin 1,5 milj.€. Oukotek Oy:n henkilökuntamäärä on tällä hetkellä 23, joista putkistopuolen työntekijöitä on 10 sekä sähkö- ja automaatiopuolen työntekijöitä 13. Asiantuntijajoukkomme kasvaa lähiaikana vielä lisää.

”Jo ensimmäinen toimintavuosi osoitti meille sen, että hyvää osaamista ja joustavaa tekemistä arvostetaan markkinoilla.”

– Ermo Lohi, toimitusjohtaja

Oukotek Oy on pohjoissuomalainen konsultointi- ja suunnittelupalveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme automaatio-, sähkö-, ja putkistosuunnittelua sekä asennusvalvonta-, käyttöönotto- ja dokumentointipalveluita. Tavoitteenamme on olla helposti lähestyttävä ja luotettava kumppani, jolle asiakastyytyväisyys ja työn korkea laatu ovat tärkeitä.

Laita jakoon jos tykkäsit:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email